sarga-bojtos-fulbevalo-kagylos

Te is megalkot6od! – Sárga bojtos fülbevaló

A fülbevaló elkészítéséhez szükséges eszközök, alapanyagok:

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 1
Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 2
Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 3

A kör alakú alap egyik oldala fixen rögzített, a másikat könnyed mozdulattal nyissuk ki.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 4

Fűzzünk fel egy tibeti ezüst fém gyöngyöt, sárga majd rózsaszín kagylógyöngyöt. Ezután következik a citromsárga színű bojt, utána ismét rózsaszín majd sárga kagylógyöngy, végül a tibeti ezüst fém gyöngy.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 5

Következő lépésként elkészítjük a talpas szerelőpálcára egy sárga és egy rózsaszín kagylót fűzve a karika középső részén lévő függő díszt.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 6

A hurok készítéséhez a kúpos fogóval hajlítsuk meg először az ellentétes irányba a pálcát, majd a csípő fogóval vágjuk le a pálcát a rózsaszín kagyló gyöngy fölött nagyjából 8-10 mm-re.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 7

A szép hurok titka, hogy a kúpos fogó végére hajlítjuk rá a pálcát, hogy a drót a fogó ívét kövesse. Ne zárjuk be a hurkot, hogy tovább tudjunk vele dolgozni.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 8

Az előző lépésben elkészített kis hurkot fűzzük be a karika alapunk felső részén található kis alsó lukba, majd hajlítsuk be a végét, lezárva a hurkot.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 9

Az utolsó lépésekhez értünk, a fülbevaló akasztót fogjuk az alapra szerelni. Ehhez a lapos fogóval hajlítsuk ki az akasztó alján lévő kis hurkot.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 10

Fűzzük a kihajlított fülbevaló hurkot a karika alap felső részén található, még üresen maradt lyukba, majd a lapos fogó segítségével zárjuk be a hurkot, megfelelően rögzítve a fülbevaló akasztót az alapra.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 11

És íme, elkészült a vidám és könnyed tavaszi-nyári fülbevalónk, irány a tükör, lássuk hogyan áll!

Gondosan összeválogattuk Neked ehhez a sárga bojtos fülbevalóhoz szükséges ékszer készítési alkatrészeket, egy alkotói csomagba rendezve őket, hogy keresgélés nélkül beszerezhesd őket az alkotáshoz.

Itt találod:

http://alkot6.hu/termek/kagylos-sarga-bojtos-fulbevalo-alkotoi-csomag/

Sőt, pink és türkiz bojtos verziót is készítettünk, hogy kiválaszthasd a színtípusodnak megfelelő és egyéniségedhez leginkább illő színpárosítást!

Minden alkotói csomagban szerepel az összes szín, azaz a türkiz, lila, piros, sárga, zöld és világos rózsaszín, hogy szabadon, az ajánlástól eltérve is kialakíthass színpárokat.

Kellemes alkotást kívánok!

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email