sarga-bojtos-fulbevalo-kagylos

Te is megalkot6od! – Sárga bojtos fülbevaló

A fülbevaló elkészítéséhez szükséges eszközök, alapanyagok:

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 1
Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 2
Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 3

A kör alakú alap egyik oldala fixen rögzített, a másikat könnyed mozdulattal nyissuk ki.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 4

Fűzzünk fel egy tibeti ezüst fém gyöngyöt, sárga majd rózsaszín kagylógyöngyöt. Ezután következik a citromsárga színű bojt, utána ismét rózsaszín majd sárga kagylógyöngy, végül a tibeti ezüst fém gyöngy.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 5

Következő lépésként elkészítjük a talpas szerelőpálcára egy sárga és egy rózsaszín kagylót fűzve a karika középső részén lévő függő díszt.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 6

A hurok készítéséhez a kúpos fogóval hajlítsuk meg először az ellentétes irányba a pálcát, majd a csípő fogóval vágjuk le a pálcát a rózsaszín kagyló gyöngy fölött nagyjából 8-10 mm-re.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 7

A szép hurok titka, hogy a kúpos fogó végére hajlítjuk rá a pálcát, hogy a drót a fogó ívét kövesse. Ne zárjuk be a hurkot, hogy tovább tudjunk vele dolgozni.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 8

Az előző lépésben elkészített kis hurkot fűzzük be a karika alapunk felső részén található kis alsó lukba, majd hajlítsuk be a végét, lezárva a hurkot.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 9

Az utolsó lépésekhez értünk, a fülbevaló akasztót fogjuk az alapra szerelni. Ehhez a lapos fogóval hajlítsuk ki az akasztó alján lévő kis hurkot.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 10

Fűzzük a kihajlított fülbevaló hurkot a karika alap felső részén található, még üresen maradt lyukba, majd a lapos fogó segítségével zárjuk be a hurkot, megfelelően rögzítve a fülbevaló akasztót az alapra.

Te is megalkot6od! - Sárga bojtos fülbevaló 11

És íme, elkészült a vidám és könnyed tavaszi-nyári fülbevalónk, irány a tükör, lássuk hogyan áll!

Gondosan összeválogattuk Neked ehhez a sárga bojtos fülbevalóhoz szükséges ékszer készítési alkatrészeket, egy alkotói csomagba rendezve őket, hogy keresgélés nélkül beszerezhesd őket az alkotáshoz.

Itt találod:

http://alkot6.hu/termek/kagylos-sarga-bojtos-fulbevalo-alkotoi-csomag/

Sőt, pink és türkiz bojtos verziót is készítettünk, hogy kiválaszthasd a színtípusodnak megfelelő és egyéniségedhez leginkább illő színpárosítást!

Minden alkotói csomagban szerepel az összes szín, azaz a türkiz, lila, piros, sárga, zöld és világos rózsaszín, hogy szabadon, az ajánlástól eltérve is kialakíthass színpárokat.

Kellemes alkotást kívánok!

Share this post